2013-07-05 00:51:47• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Bízzon magában és képességeiben!

Napi horoszkóp július 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Uralkodó bolygója ma a Holddal kerül együttállásba: ennek következtében bármilyen problémát lendületesen és könnyedén megoldhat. Kreatív, és az alkotóvágya szinte kívánja a próbatételt. Vágjon bele!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma annyi tettvágy van önben, hogy az kettőnek is a javára válna. Különösen a pénzügyek terén tehet ma valami nagyot. Az sem baj, ha a szokásosnál keményebb, vagy akár indulatosabb. Most az eredmény a fontos.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Úgy tűnik, végre kifelé lábal abból a gödörből, amibe – önhibájából, vagy sem – de belekerült. A lényeg az, hogy már tisztán látja a célt, ami felé tartania kell. Az út, az eszközök majd adódnak, ha kellően kitartó az irányt illetően.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma a mélyből ható érzelmek erős irányítása alatt állhat a lelke. Ha ön hisz az álmokban, jól teszi, ha ma figyel a jelekre, amiket tőlük kap. Hüpnosz, az álom istene jóserővel is bír, mert felfedi, amit mélyen eltemettünk magunkban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai nap remek alkalmakat szolgáltat arra, hogy bizonyos nézeteltéréseket tisztázzon a kedvesével. Tévedés, hogy egy jó házasságban nincsenek viták. Éppen azért élnek együtt, hogy egymáson javítsanak. Kölcsönösen.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Az az optimista életszemlélet, amely mostanában eluralkodott önön, nemcsak abban segít, hogy az élete személyes problémáin könnyebben túltegye magát, hanem abban is, hogy ezt a harmóniát a környezetére is kisugározza. A gyerekektől azonban még ön is tanulhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Készüljön fel a váratlanra: ez a nap biztosan nem múlik el meglepő események nélkül. Lehet, hogy ez csak annyi, hogy a gyereke ma saját készítésű meglepetés vacsorával várja. Ez is nagy dolog, de lehet ennél nagyobb is.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha minden jel arra mutat is, hogy valamit elvétett az életében, még nem kell azért végleges döntéseket hozni, messzemenő következtetéseket levonnia. A változásnak előbb önben kell megérnie. Addig hiába is akar bármit, amíg nem vágyik rá igazán.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Bizonytalannak érzi magát. Ez nem csak azért van, mert a Hold állása ma ezt jelzi, annyi a változás a környezetében. Heves vitákra is sor kerülhet. De meginog az önmagába vetett hite is. A sötét gondolatok azonban csak átmenetiek, és előkészítenek valamit.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Egyre nyilvánvalóbbá válik önben, hogy az nem megoldás, ha a problémákat folyton a szőnyeg alá söpri. Mint ahogy az sem, hogy nem használja a tehetségét. Az ugyanis olyasmi, ami, ha nem élnek vele, egyszer csak semmivé lesz.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ön az a fajta, aki kifejezetten szereti a feszültségeket, és mindent megtesz azért, hogy ezt meg is teremtse maga körül. Mintha csak ebben a küzdelemben tudná lemérni a kvalitásait. Vigyázzon, nehogy elriasszon ma ezzel magától valakit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Bízzon magában, a képességeiben, az eszében, jártasságában, mindenben, amije csak van. Különösen, ha állást keres, ez az önbizalom az, ami ma a javára válhat. A reális önbizalomról beszélek, nem az önhittségről.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: